Sök
Filter
Stäng

Frågor och svar

När mottager jag min order?

Svar: Det brukar vanligtvis ta 1-3 dagar om du bor i Sverige. Bor du utanför Sverige kan det ta mellan 5-14 dagar beroende på vart du bor.

Hur betalar jag?

Svar: När du kommer till kassan fyller du i alla dina uppgifter som vi behöver för att behandla din order. För att komma till betalningen trycker du på Paypal express knappen. Väl där kan du välja om du vill betala direkt med kort utan paypal användare eller om du vill logga in och betala med din profil. När detta är klart kommer du få ett bekräftelsemail på den angivna mailadressen.

 

Hur returnerar jag min order?

Svar: För att returnera din order, gå längst ner på sidan och under Amrilla World ser du en länk som heter returer. Väl där inne ser du en guide på hur du returnerar din produkt och där finns även en retursedel att ladda ner.

 

Hur säker är det att betala med kortet på Amrilla?

Svar: Vi använder oss utav en krypterad dataöverföring vilket gör att dina personuppgifter och kortuppgifter är väl skydddade.

 

Hur fort svarar ni på mail?

Svar: Beroende på hur mycket vi har att göra varierar responstiden från 1-2 arbetsdagar.

 

Hur kommer jag i kontakt med er snabbast?

Svar: Enklaste och snabbaste sättet för er att nå är att ringa oss på support 0706-15 15 32. Är vi upptagna går det lika bra att maila oss på Amrilla@info.com

Hur fungerar bonussytemet?

Svar: För varje 10 sek du handlar för får du 0.5 bonuspoäng. Dessa bonuspoäng kan sedan användas vid betalning.

 

Hur vet jag att armbandet passar min handled?

Svar: Vi har tre olika storlekar, S,M och Large. Måtten på armbandet står när du väljer storlek. Finns inte den storleken du är ute efter finns det en textruta precis nedanför storlekslistan där du kan skriva in vilket mått du har på din handled.