Sök
Filter
Stäng

Returer

Vårt jobb är att göra dig 100 % nöjd och om du vill skicka tillbaka din produkt kan du göra det inom 10 dagar då det är vår öppet köp policy. Vi återbetalar dig vid mottagandet av produkten . Om produkten är skadad när vi mottagit har vi rätten att göra  avdrag från återbetalningskostnaden beroende på om skadad skedde under transporten eller före.

Hur retunerar jag min produkt?

  1. Du kan antingen skriva ut retursedeln via vår hemsida Amrilla.com eller så tar du den retursedeln som blev medskickad med din order.
  2. Placera din produkt i ett kuvert och skydda det  noga. Alla produkter som skickas tillbaka skall vara oanvända och i orginalskick.
  3. Placera frimärket på brevet och skicka det till denna adress:
    Amrilla: Norrby långgata 5a lgh 1001, 50435 Borås. Bor du i sverige krävs det bara ett frimärke. Bor du i något annat land var snäll och kolla upp hur många frimärken som behövs för din sändning.
  4. Behöver du då en retursedel finns den att ladda ner här ( länk )

Byte av vara

Om du önskar att byta produkt kan du bara fylla i det produktnumret på armbandet du önskar och sedan vilken storlek. Om det skiljer sig något på värden mellan armbanden kommer vi att kontakta dig för eventuell betalning/återbetalning.